Contacteer ons
Dai

Telefoonnummer : 86-13869941212

WhatsApp : +8613869941212

De Chinese Nieuwe Bijgewerkte informatie van Coronavirus

February 19, 2020

In de bijna één maand sinds de uitbarsting van coronavirus, de Chinese overheid, de medische arbeiders, en allen leverden wij Chinese mensen heel wat inspanningen.
Wij bouwden de twee nieuwe ziekenhuizen in Wuhan binnen 10 dagen, die bijna 3.000 mensen kunnen behandelen. De onderzoekers werken ook hard aan geneesmiddelen. De mensen over het land hebben bewust het uitgaan en het verminderen van kruisinfectie verminderd.
Door onze inspanningen, is het aantal mensen besmet met coronavirus zes opeenvolgende dagen gedaald, is het aandeel genezen besmettingen ook gestegen, en het aandeel sterfgevallen is gestadig verminderd.
Wij zijn er stellig van overtuigd dat China ziekte kan overwinnen. met de overheid samen te werken en wederzijdse besmetting te verminderen, zal het een tijdje voor fabrieken en ondernemingen nemen om normale productie te hervatten. Sommige arbeiders hebben een observatieperiode nodig om te verzekeren zij gezond zijn.
Daarom zal er in de nabije toekomst vertragingen in de levering van producten zijn, en de logistiek kan ook worden vertraagd.
Wij zullen uw informatie bijgewerkt houden, ondertussen streven wij constant voor snellere en betere levering van klantenorden. Dank u voor uw steun en vertrouwen.

laatste bedrijfsnieuws over De Chinese Nieuwe Bijgewerkte informatie van Coronavirus  0