Contacteer ons
Dai

Telefoonnummer : 86-13869941212

WhatsApp : +8613869941212

lopende band

Trumony Technology Co., Ltd fabriek productielijn 0

Trumony Technology Co., Ltd fabriek productielijn 1

Trumony Technology Co., Ltd fabriek productielijn 2

Trumony Technology Co., Ltd fabriek productielijn 3

Trumony Technology Co., Ltd fabriek productielijn 4

Trumony Technology Co., Ltd fabriek productielijn 5

OEM / ODM

Co. van de Trumonytechnologie, Ltd speelt de hoofdrol in het blad van het spiegelaluminium of de rolindustrie in China.

Met inbegrip van beheersafdeling, verkoopafdeling, financiële afdeling, verwervingsafdeling, de afdeling van de naverkoopdienst, productieteam en QC team, zijn er meer dan 100 werknemers met ons. Onze mensen zijn professioneel en toegewijd allen aan de carrière, onder het lood van onze verziende managers. Ons doel is niet alleen de binnenlandse markt uit te breiden maar ook het internationale gebied te onderzoeken.

Wij hebben het grootste deel van de belangrijke certificatie zoals ISO9001, Ce, TUV PSB vuurvaste certificatie, Intertek… overgegaan Met hoogte - kwaliteitsproducten en bewonderenswaardig fabrieksbeheer, hebben wij vertrouwen om al test beschouwend om te weerspiegelen en met een laag bedekte rollen over te gaan. Als u ons in om het even welk soort certificatie voor een project wilt steunen, zijn wij altijd bereid samen te werken.

 

Trumony Technology Co., Ltd fabriek productielijn 0

R & D

Wij geloven dat de ontwikkeling de bron van de ondernemingsontwikkeling is!

 

Trumony is een jonge die onderneming met creativiteit wordt doordrongen en volgt bedrijfstheorie van „wetenschap en de technologie is de eerste productieve kracht“, met tijden van ontwikkeling, Trumony-verhogingen het besteden bij onderzoek en de ontwikkeling elk jaar. Het R&D-centrum van Trumony heeft een volledige reeks van geavanceerd laboratoriummateriaal om materiaal en warmtewisselaarsysteem te testen, kan het gedetailleerde en uitvoerige opsporing van de chemische samenstelling uitvoeren, verbeteren de mechanische eigenschappen, metallografie, bekledingslaag, verzakkende weerstand, corrosieweerstand etc., dus de onafhankelijke de ontwikkelingscapaciteit van het bedrijf en het uitvoerige gebruik, versnelt de inleiding, de spijsvertering, de absorptie en de innovatie van hoge en nieuwe technologie.

 

Trumony Technology Co., Ltd fabriek productielijn 0